Komplementarne i substytucyjne zwiazki w konsumpcji dóbr i uslug. - Mazurek-Lopacinska, K.
Voľba medzi trhovou a naturálnou spotrebou a medzi individuálnymi a kolektívnymi formami spotreby. Proces nahradzovania a doplňovania v spotrebe tovarov a v službách. Hodnotenie stupňa uspokojovania potrieb tovarov a služieb vo svetle názorov spotrebiteľov.