Spotrebné koše - ich konštrukcia a praktické využitie. - Tonhauserová, A.
Vymedzenie obsahu pojmov minimálny, racionálny a optimálny spotrebný kôš, možnosti ich využitia. Hlavné zásady, ktoré treba rešpektovať pri zostavovaní jednotlivých spotrebných košov. Metodika zostavovania racionálneho spotrebného koša pre deti a mládež.