Marshall's analysis of economising behaviour with particular reference to the consumer. - Endres, A.M
Marshallova koncepcia hospodárenia so zvláštnym zreteľom na spotrebiteľa - spätný pohľad na klasické základy Marshallovej koncepcie a pohľad na koncepciu hospodárenia - klasické a neoklasické väzby. Marshallova teória dopytu.