Why Marshall was right about Ricardo. - Hollander, Samuel
Hodnota Marshallovej obhajoby publikácie D. Ricarda "Základy politickej ekonómie" - ocenenie Ricardovej teórie o koordinácii decentralizovaných ekonomických aktivít. Ricardova teória dopytu. Analýza "ponuka - dopyt" a cenové náklady. Pracovná teória hodnoty. Otázka variabilných alebo fixných priemerných miezd.