O wspólczesnym liberalizmie ekonomicznym. - Jurczyk, Z.
Podstata liberalizmu. Príčiny úpadku keynesizmu. Phillipsova krivka. Hlavné prvky liberalizmu. Friedmanova monetárna sústava. Hľadisko monetarizmu. Hľadisko teórie racionálneho očakávania. Implikácie pre ekonomickú politiku.