Emberi tényezök és minöség. - Krisztián, B.
Rast úlohy ľudského faktoru spojený s technickým vývojom. Nutnosť dosiahnuť vyvážený vzťah medzi rastúcou komplikovanosťou technologických systémov a kvalitou ľudského faktoru. Rastúce nároky kladené na kvalitu v hospodárstve Maďarskej republiky podmienené leasingom, zmiešanými podnikmi a dovozom nových technológií.