Kolektívna zmluva na rok 1991.
Plné znenie Kolektívnej zmluvy pre odvetvie vodného hospodárstva v tripartite Ministerstva lesného a vodného hospodárstva SR. Združenia zamestnávateľov vodného hospodárstva v SR a Odborovým zväzom pracovníkov drevárskeho, nábytkárskeho a papierenského priemyslu, lesného a vodného hospodárstva na rok 1991.