Kolektívne pracovné právo vo svete. - Barancová, Helena
Osobitosti úpravy pracovného práva vo vyspelých štátoch v porovnaní s našou právnou úpravou. Dynamika rozvoja kolektívneho pracovného práva v súlade s meniacimi sa sociálnymi potrebami. Osobitosti kolektívneho pracovného práva vo Francúzsku, SRN, Belgicku, Japonsku, Švajčiarsku, Taliansku a Portugalsku.