Les mécanismes de l'embauche au Japon. - Jolivet, M.
Mechanizmy náboru pracovníkov v Japonsku. Systém patronátov. Obrad spojený s náborovým pohovorom vo veľkých spoločnostiach. Otázky. Výber vopred podľa kalendára. Prísľub zahrnutia do náboru. Symbolický univerzitný rok. Sledovanie vybraných na štúdiu. (France Japon éco 1990, č. 42.).