Motivace a vedení lidí v personálním řízením. - Stýblo, Jiří
Základné formy psychologickej motivácie pracovníkov (uznanie, zodpovednosť, povýšenie..). Funkcie pracovnej skupiny pri plnení úloh. Vlastnosti vedúceho a jeho pôsobenie v pracovnej skupine. Obsah vyplývajúci z orientácie vedúceho na úlohy a na motiváciu.