Může kolektívní smlouva rozšířit právo účasti pracovníků na řízení organizace? - Kostečka, J.
Posúdenie právnej povahy obsahu kolektívnych zmlúv podľa nových právnych úprav z decembra 1990. Možnosť úpravy kolektívnych pracovných vzťahov medzi zamestnávateľom a zamestnancami. Rozhodujúci význam praktického uplatňovania kolektívnych zmlúv.