Les bas salaires sont-ils encore un atout pour l'entreprise? - Popovici, A.
Nízke mzdy vo Francúzsku spomaľujú modernizáciu technológie a kvalifikácie. Pojem nízkych miezd. Výsledky výskumu. Nízke mzdy sú nedostatočne súťaživé. Čisté mzdy robotníkov podľa regiónov. Riziko mzdovej dualitnej spoločnosti. (Liaisons sociales 1990, č. 54.).