Mzda a trh práce. - Wiesner, J.
Faktory, ktoré pôsobia na mzdový vývoj v trhových podmienkach. Princíp samofinancovania ako prirodzený regulátor spotreby miezd v podnikoch. Predpoklady pre zvýšenie nákladových miezd. Zámer regulačných odvodov, ich pôsobenie v smere zabránenia neúmerného rastu mzdových prostriedkov.