Neodvádět zbytečně. Výpočet regulačních odvodů z mezd. Konzultace THN. - Kotýnková, Magdaléna
Príspevok znázorňujúci činitele ovplyvňujúce výpočet regulačného odvodu za prekročenie mzdových a ostatných osobných nákladov a regulačného odvodu za prírastok mzdových prostriedkov oproti východiskovému roku.