Skutecznosc regulacji funduszu plac. - Kierczynska, I.
Smery pôsobenia mzdového vzorca v r. 1990. Následky jeho pôsobenia sa prejavili poklesom tempa rastu miezd. Vplyv dane z rastu miezd na ich nízku dynamiku. Hlavná príčina slabého rastu miezd. Výskum v r. 1990 ukázal tri typy správania sa podnikov v mzdovej politike.