Změny v poskytování cestovních náhrad. - Šamalová, S.
Zmeny v poskytovaní cestovných náhrad v zmysle Opatrenia ministerstva práce a sociálnych vecí České republiky z 27. marca 1991. Zvýšenie všetkých sadzieb stravného. Úprava paušálnych náhrad stravného. Nezmenené sadzby náhrad cestovných výloh.