Evolution des qualifications et besoins de formation: perspectives pour l'an 2000. - Sicard, J.-P
Znižovanie počtu nekvalifikovaných zamestnancov. Priečna kompetentnosť najmä v malých podnikoch. Dvojaký vývoj zamestnanosti v službách. Potreby vzdelávania s dôrazom na vysokoškolské vzdelávanie. Nový prístup k vzdelávaniu, kontinuálne vzdelávanie. (Tertiaire 1990, č. 27.).