Právna úprava rekvalifikácie v Slovenskej republike. - Pěčková, Alžbeta
Výklad k právnej úprave rekvalifikácie v Slovenskej republike na základe vyhlášky Ministerstva práce a sociálnych vecí Slovenskej republiky z 28. januára 1991 č.5/1991 Zb. Formy zabezpečenia a realizácie rekvalifikácie. Vymedzenie jednotlivých pojmov vyhlášky.