Ne- zamestnanosť - vážny ekonomický a sociálny problém. - Vladárová, Marta
Pokles produkcie v primárnom a sekundárnom sektore a obmedzené možnosti nárastu zamestnanosti v terciárnom sektore ako príčiny vlny nezamestnanosti v SR. Obmedzené možnosti ovplyvniť ponuku pracovných síl. Možnosti riešenia nezamestnanosti z dlhodobejšieho hľadiska.