foglalkoztatási törvény és a foglalkoztatáspolitika eszközrendszere. - Munkácsy, F.
Práva a povinnosti zamestnancov, zamestnávateľov, vlády a samosprávnych orgánov upravené novým zákonom o zamestnanosti v Maďarskej republike. Nové prvky zákona v porovnaní s predchádzajúcim stavom. Fondy na vytvorenie podpory nezamestnaným. Pomoc pracovníkom, ktorí stoja tesne pred odchodom do dôchodku.