Berufstätigkeit und Wohnsituation von Frauen in der ehemaligen DDR. - Kabisch, S.
Povolanie a spoločenské postavenie žien na vznikajúcom trhu práce. Bytová situácia žien v nových sídliskách veľkých miest. Kvalifikácia žien, zosúladenie ich postavenia v zamestnaní a domácnosti. Migrácia, štruktúrne zmeny v ekonomike a zaťaženosť životného prostredia. Úlohy žien v zmenenej regionálnej štruktúre.