K zákonu České národní rady o zaměstnanosti. - Jouza, J.
Účel zákona č.9/1991 Zb. o zamestnanosti a pôsobnosti orgánov Českej republiky na úseku zamestnanosti, ktorý schválila Česká národná rada v nadväznosti na zákon Federálneho zhromaždenia č.1/1991 Zb. Ustanovenia o sprostredkovaní zamestnania. Vytvorenie účelných pracovných miest a verejnoprospešných prác.