Výklad pôsobnosti orgánov Slovenskej republiky pri zabezpečení politiky zamestnanosti. - Janušová, Mária
Výklad k zákonu SNR o pôsobnosti orgánov Slovenskej republiky pri zabezpečovaní politiky zamestnanosti z 13. februára 1991 č.84/1991 Zb. Orgány práce, ktorým pripadá sprostredkovanie zamestnania. Vytvorenie spoločensky účelných pracovných miest. Pôsobnosť štátnych orgánov práce.