Zákon o zaměstnanosti a prováděcí předpisy. - Jouza, L.
Výklad zákona o zamestnanosti platného od 1.2.1991. Zamestnávanie pracovníkov. Problémy zamestnanosti spojené s reorganizáciou. Zamestnávanie občanov so zníženou pracovnou schopnosťou. Kontrolná činnosť úradov práce. Ustanovenia pre súkromných podnikateľov. K problematike rekvalifikácie a jej realizácie. Pracovný pomer pri prevode vlastníctva.