L'évolution des grilles de classification professionnelle. - Tallard, M.
Odvetvové rokovania ako hlavný prvok profesionálnych vzťahov vo Francúzsku. Typológia klasifikačných tabuliek. Modernizácia Parodiho tabuliek. Klasifikačné tabuľky pre nepotravinársky maloobchod. Zdôraznenie potreby spolupráce: odvetvie - podnik. (CFDT Aujourd'hui 1990, č. 99.).