O niektórych formach walki z bezrobociem. - Borkowska, S.
Štyri aktívne formy ako riešiť problém nezamestnanosti. Odborné školenie a jeho význam. Štruktúra sociálnych výdajov v SRN v roku 1988. Charakteristika efektívneho odborného školenia. Psychologická poradenská služba.