Podpora v nezaměstnanosti v SRN. - Farský, Miroslav
Politiku spojenú s nezamestnanosťou uskutočňuje v SRN Spolkový úrad práce, 9 zemských úradov a 146 úradov v okresoch a 539 miestnych stredísk. Sprostredkovávajú prácu, poskytujú poradenstvo pre povolanie a príspevky (dávky) občanom. Porovnanie praxe v SRN a v ČSFR. Sociálna sieť a politika prevencie.