Frauenerwerbstätigkeit, Tertiärisierung und Stadtentwicklung. Oder: Verschwindet die Hausfrau? - Häussermann, H.
Subjektívne a objektívne faktory ovplyvňujúce účasť žien na pracovnom procese. Postavenie žien v spoločnosti a možnosti jej zamestnania v terciárnom sektore. Podnikateľská orientácia služieb a orientácia na domácnosti. Zamestnanecká štruktúra žien v niektorých západných krajinách. Tendencie vytvárania nových pracovných miest v terciárnom sektore.