Problemy ekonomičeskogo regulirovanija regional'nogo razvitija. - Semenov, P.
Hlavné problémy regionálneho rozvoja na všezväzovej a republikovej úrovni. Nedostatky v bilancovaní regionálneho rozvoja. Spájanie odvetvových a teritoriálnych aspektov pri plánovaní rajónu. Formovanie nového mechanizmu realizácie regionálnej politiky. Nástroje regulovania ekonomického vývoja regiónov.