Restrukturyzacja regionów zacofanych i walka z bezrobociem. - Libich, J.
Francúzske intervencie do riešenia problémov a štruktúry zaostalých oblastí v 70. a 80. rokoch. Všeobecné zásady a organizácia podpory procesom reštrukturácie. Tri hlavné zásady francúzskej intervenčnej politiky. Program "essaimage" - rozširovania možností pre malé firmy. Reštrukturácia Lotrinska a Nord-Pasde-Calais. Ciele štátnej politiky.