K zákonu o půde. - Tomášek, F.
Rozhovor s Ing. F. Tomáškom, poradcom ministra poľnohospodárstva ČR o úprave vlastníckych vzťahov k pôde a inému poľnohospodárskemu majetku. Posúdenie reštitučnej časti zákona o pôde. Zásady postupu transformácie poľnohospodárskych podnikov.