Pozemkové vlastníctvo v novej právnej úprave. Zákon o úprave vlastníckych vzťahov k pôde a inému poľnohospodárskemu majetku. - Štefanovič, Milan
Význam zmeny vlastníckych právnych vzťahov a vyhlásenia zásady rovnosti všetkých druhov vlastníctva pre scenár ekonomickej reformy. Zrušenie množstva doterajších užívacích inštitútov. Fixovanie vlastníckych práv v zákone o úprave vlastníckych vzťahov k pôde.