Znovu k rentní koncepci oceňování přírodních zdrojů. - Čížek, J.
Námietky proti Sejákovej teórii oceňovania prírodných zdrojov na základe diferenciálnej renty v rámci pracovnej teórie hodnoty. (J. Seják, PE č.7/1983 a PE č.7/1985). Rozdelenie výhrad do 5 častí: Pojem "spoločenské oceňovanie prírodných zdrojov". Nesúmeriteľnosť prírodných zdrojov a ľudskej práce. Chyby návrhu oceňovania podľa diferenciálnej renty. K poňatiu a možnosti odvodenia pozemkovej renty. K účelu rentného oceňovania.