Male przedsiebiorstwa w Polsce i Niemczech. - Maczynska, E.
Základné zmeny podmienok zakladania malých a stredných podnikov v Poľsku. Definícia pojmu malého podniku - počet zamestnancov. Rozsah podnikov v Poľsku a Nemecku. Funkcie malých a stredných podnikov najmä v oblastiach upevnenia trhového hospodárstva, formovania dopytu, vývozu a zamestnanosti.