Obchodní a technologické inkubátory. - Bochenek, M.
Nedostatok malých a stredných podnikov v ČSFR i vo svete. Prehľad faktorov, brzdiacich rozvoj týchto podnikov v strednej a východnej Európe. Definícia obchodných a technologických inkubátorov: sú to organizácie, vytvárajúce priaznivé podmienky pre začínajúcich podnikateľov.