Samoocena rozwoju malych firm. - Grad, M.
O sondážnom prieskume sto malých súkromných firiem vo Vratislavi o ich rozvojových zámeroch. K hlavným zámerom patria: rozšírenie terajšej hospodárskej činnosti, kladné zmeny výrobného potenciálu, spolupráca so zahraničím a zmeny charakteru ekonomickej činnosti - ich charakteristika.