Akciová společnost. 2. - Klusoň, Václav
Orgány účastinnej spoločnosti a jej riadenie. Valná hromada účastinárov. Dozorčia rada. Predstavenstvo. Niektoré aspekty oddelenia vlastníctva od riadenia. Uplatnenie účasti zamestnancov na rozhodovaní (Mitbestimmung). Majetková účasť zamestnancov na podnikaní. Systém ESOP.