O polityce rozwojowej i przemyslowej. - Lipowski, A.
Stav majetku štátnych podnikov v Poľsku. Perspektívy rastu výroby. Investície. Problémy, ktoré treba riešiť. Rozvojová politika - mobilizácia úspor - jej hlavné úlohy. Rozvojová politika - zámena úspor za investície. Daňové investičné úľavy.