Výrobní družstva - součást středního stavu. - Simonian, Aram
Transformácia čs. hospodárstva a ozdravenie ekonomiky vyžaduje vytvoriť silný stredný stav. K tomu sa musí využiť to, čo zanechal minulý režim, a to výrobné družstevníctvo. Deformácie vo výrobnom družstevníctve zapríčinené totalitným režimom a kroky vedúce k regenerácii výrobného družstevníctva.