Spólki holdingowe i ekspansja spólek w Wielkiej Brytanii. - Boguslawski, Z.
Spoločnosť je holdingová spoločnosť inej spoločnosti iba vtedy, ak sú medzi nimi vzťahy závislosti. Jednoduchá a zložitá závislosť spoločností. Expanzia spoločností. Spojenie dvoch alebo viacerých spoločností. Pohltenie jednej spoločnosti druhou.