Budzet na 1991 rok. - Wasilewska-Trenkner, H.
Schválenie poľského rozpočtu na rok 1991 snemom. Tri dôležité zmeny v rozpočte. Pasívne saldo a jeho financovanie. Štruktúra príjmov a výdavkov v r. 1990. Výdavky stimulujúce štrukturálne premeny. Príjmy z privatizácie majú slúžiť na modernizáciu ekonomiky.