Faut-il accepter un gonflement conjoncturel du déficit public? - Gubian, A.
Pokles rastu francúzskej ekonomiky a štátnych príjmov v r. 1990. Strednodobá rozpočtová politika. Ako má ekonomická politika reagovať krátkodobo na konjunkturálne šoky a na šokové ponuky. Nebezpečenstvo rozpočtovej prísnosti v čase poklesu. (Observations et diagnostics économiques - Lettre de l'OFCE 1991, č. 84.).