Les entreprises francaises sont-elles plus imposées que leurs concurrentes de la CEE?
Dane zo zisku spoločností v ES. Obecné dane. Dane z majetku a zo služieb vymedzujúce výrobné náklady podnikov. Interná daň na ropné výrobky. Dane z majetku. Vývoj pozemkovej dane podnikov. Iné dane. (Conseil économiques et social 1991, 27.2.).