Změny a úpravy zásad hospodaření rozpočtových organizací. - Lehkoživ, J.
Právne predpisy a zákony o pravidlách hospodárenia s rozpočtovými prostriedkami - tzv. rozpočtovými pravidlami v ČSFR. Zásady hospodárenia rozpočtových organizácií. Hmotná zainteresovanosť. Charakteristika investičných a neinvestičných výdavkov a rozpočtových príjmov. Rozsah a podmienky hospodárskej činnosti. Úvery, združené prostriedky a zdroje úhrady sankcií.