<La> question monétaire et bancaire en URSS. - Boissieu, Christian de
Sovietske dekréty o bankách z r. 1988 a nový moderný finančný systém. Likvidnosť sovietskej ekonomiky. Redukcia nadlikvidity. Bankový systém v ZSSR, jeho terajší stav. Návrhy na jeho reformu. Hlavné zásady menovej a bankovej reformy. (Economie prospective internationale 1990. č. 44.).