<Die> drei Grossbanken 1990.
Vplyv zjednotenia Nemecka na činnosť 3 veľkých bánk (Deutsche Bank, Dresdner Bank, Commerzbank). Porovnanie bilancií a výnosov bánk v r. 1989, 1990. Hodnotenie činnosti jednotlivých bánk cez jednotlivé údaje (úvery zákazníkov, vklady, likvidita, vlastný kapitál a i.), vývoj stavu cenných papierov a bilancia bánk v r. 1989, 1990.