Genossenschaft. - Lerpscher, C.
Skúsenosti s otváracími hodinami a ich prispôsobovaním pri prepážkach v družstevnej banke Gladbacher Bank AG. Ponuka služieb. Bezhotovostné služby a práca s peňažnou hotovosťou. Motivácia pracovníkov. Výhody predĺžených otváracích hodín pre zákazníkov a pre banku. Plánovanie využitia personálu a jeho kvantity.