Grossbank. - Krupp, G.
Skúsenosti banky Rheinhyp z Frankfurtu nad Mohanom s otváracími hodinami pri uspokojovaní zákazníkov pri rutinných obchodoch a individuálnych poradenských službách. Služby zákazníkom mimo banky. Postoj odborov k liberalizácii otváracích hodín. Aktívne využitie otváracích hodín.