Měnová politika centrální banky. - Tošovský, J.
Interview v januári 1991. Funkcie a úloha centrálnej banky a komerčných bánk pri realizácii menovej politiky. Informácie o aktivitách medzinárodných finančných inštitúcií a o ich vzťahu k ČSFR.