Sparkasse. - Drewes, W.
Činnosť mestskej sporiteľne v Kolíne v silnej konkurencii iných sporiteľní. Účasť na trhu finančných služieb. Modifikácie v sieti stabilných filiálok. Zavedenie pružných a dodatočných otváracích hodín pre poradenské služby.